Despre Noi

abt_us

H&M IMPACT RECRUITING este o agentie de recrutare forta de munca ce are ca obiectiv gasirea celor mai bune solutii in recrutarea de personal pentru compania dvs. si in managementul resurselor umane existente in cadrul companiei.

Personalul H&M IMPACT RECRUITING este compus dintr-o echipa de specialisti, cu mare experienta in domeniul resurselor umane, care vin in sprijinul dumneavoastra cu pachete de servicii complete, personalizate in functie de nevoile fiecarui client in parte.

Pentru a putea oferi servicii complete si de calitate ne dorim sa cream relatii pe termen lung alaturi de clientii nostri, reusind astfel sa intelegem mai bine scopul si valorile acestora.

H&M IMPACT RECRUTING pune accent pe profesionalism si seriozitate in oferirea de servicii de calitate clientilor actuali si viitori.

Valorile noastre sunt:

- Profesionalism
- Confidentialitate
- Punctualitate
- Lucru in echipa
- Solutii inovative
- Performanta
- Seriozitate

Echipa companiei noastre noastre este formata din specialisti in diferite domenii de specialitate cum ar fi: juridic, economic, resurse umane etc.

H&M IMPACT RECRUTING va poate pune la dispozitie specialisti in toate domeniile de interes.

Recrutarea se face la standarde de calitate superioara ceea ce da garantia selectarii celor mai buni angajati pentru compania dumneavoastra.

Experienta echipei noastre ne ofera posibilitatea de a oferi cele mai bune solutii firmelor care doresc sa externalizeze acest domeniu, oferindu-le solutii personalizate.

Apeland la compania noastra aveti ocazia de a colabora cu o echipa tanara dar cu multa experienta in domeniul resurselor umane.

Multumim pentru incredere !!!