24 Sep 2015

Full-Time Manipulant marfa (tip employment)

H&M Impact Recruiting – Posted by adminLondon, England, United Kingdom

Job Description

Manipulant marfa (tip employment)

Plasamentele se efectueaza de regula pe intreg teritoriul Regatului Unit

Tip de contract: Contract individual de munca cu norma intreaga

Datele de plata ale remuneratiei: Incepand de la 7.02 GBP/ ora brut

Conditiile de cazare: Candidatii/lucratorii trebuie sa isi obtina o locuinta pe teritoriul orasului unde vor lucra inainte de inceperea muncii. In cazul in care nu reusesc, pot apela la ajutorul dat de catre angajator pentru o cazare temporara.
Cazarea temporara este organizata de catre o terta persoana introdusa de catre angajator angajatului conform scrisorii de informare oferite de angajator angajatului cu privire la pregatirile cazarii temporare.
In timp ce sta la cazarea temporara angajatul este responsabil sa-si gaseasca si plateasca o cazare permanenta pe perioada in care lucreaza la angajator.
Angajatorul nu se face responsabil pentru costurile asociate cu cazarea angajatului; Toate costurile cu privire la cazare si transport pana la locul muncii sunt suportate de fiecare data de angajat.

Conditiile de asigurare a hranei: Masa nu este oferita de catre companie/beneficiar. Insa, poate exista o cantina la locul de munca pentru pauzele de masa, costul fiind suportat de angajat.

Personalitate preferata: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna, cu bune abilitati de comunicare, organizati si care nu au niciun fel de probleme de sanatate.

Experienta si calificarea necesara: Nu se cere experienta, insa candidatii cu experienta prezinta un avantaj la selectie.

Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie.

Nivel engleza solicitat: Se cere cunoasterea limbii engleze, la nivel de conversatie, minim nota 6 pe o scara de la 1 – 10.

Avantajele postului:

- Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractul de munca cu compania pentru care vor lucra si vor pleca foarte repede in Marea Britanie, la respectiva companie, de regula in maxim 3-4 saptamani de la inscriere.
- Deoarece candidatii lucreaza in baza unui contract individual de munca, acestia pot incepe munca imediat, fara sa fie nevoie de obtinerea unui drept de lucru de la institutiile britanice abilitate.
- In acest domeniu, candidatii lucreaza minimum 40 de ore pe saptamana
– incluzand 4 ore de pauza neplatita, dar atunci cand necesitatile afacerii o impun, compania angajatoare din Marea Britanie poate creste orele lucratoare pana la 44 de ore pe saptamana, incluzand 4,4 ore de pauza neplatita, ceea ce face sa se ajunga la un castig lunar substantial.
-Toti candidatii vor avea parte de un stagiu scurt de pregatire de aproximativ cateva zile.

Plecare: De regula in termen de 4-8 saptamani de la data aducerii la
dosar a tuturor documentelor relevante pentru plasare*

* in functie de profilul candidatului

Job Categories: Transporturi/Distributie/Depozitare. Job Types: Full-Time.

158 total views, 2 today

Apply for this Job