24 sep 2015

Full-Time Ingrijire copii – Baby sitter (Au Pair)

H&M Impact Recruiting – Posted by adminLondon, England, United Kingdom

Descrierea jobului

Ingrijire copii – Baby sitter (Au Pair)

Marea Britaie (Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord) : Ingrijire copii

Plasamentele se efectueaza la familii situate pe intreg teritoriul Regatului Unit, dar majoritatea posturilor sunt situate in proximitatea oraselor Londra, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool etc.

Numar posturi disponibile in 2015: Nelimitat
Tip de contract: Contract de schimb cultural
Datele de plata ale remuneratiei:
Min. 70 GBP/ saptamana

Maxim 150 GBP/ saptamana

Banii de buzunar minim si maximi depind de profilul candidatului.

Conditiile de cazare: Oferita gratuit de catre Familia-gazda

Conditiile de asigurare a hranei: Oferita gratuit de catre Familia-gazda

Personalitate preferata: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitoare, serioase, prietenoase, in forma fizica si mentala buna.

Experienta si calificarea necesara: Sunt bineveniti candidatii atat cu cat si fara experienta prealabila.

Calificarea in domeniu poate reprezenta un avantaj la selectie.

Nivel engleza solicitat: Mediu/ Advansat

Avantajele postului:

- Posturile pot fi foarte usor accesate de catre candidatii care isi doresc o plecare usoara, rapida, fara prea multe responsabilitati si care ii permite sa castige usor bani pe care ii poate economisi, deoarece cazarea si masa sunt gratuite in cadrul familiei gazda.

- Se lucreaza intre 5-10 ore/ zi.

- Da sansa candidatiilor tineri si fara experienta, pana la 27 ani (inclusiv) sa lucreze in cadrul famiilor din Marea Britanie pentru ingrijirea copiilor, in conditiile in care acest segment de varsta este foarte afectat de lipsa locurilor de munca vacante.

- Ofera un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Marea Britanie si sa se realizeze pe plan profesional. Candidatii pot opta la sfarsitul perioadei contractuale sa lucreze nerestrictionat in orice domeniu de activitate doresc.

- Candidatii au o sansa extraordinara de a-si perfectiona nivelul limbii engleze, atat in cadrul familiei gazda, cat si prin participarea la cursuri de limba engleza avizate de Oxford sau Cambridge.

- Este o experienta de viata extraordinara care ofera sansa candidatiilor de a se familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii si al zonei in care vor locui pe perioada in care vor fi ca un „BIG BROTHER” pentru copii familiei gazda.

- Se castiga bani, fara a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Candidatii sunt cazati intr-o camera separata cu tot ceea ce este necesar pentru a se simti confortabil. De asemenea, vor lua masa impreuna cu familia si vor avea asigurare medicala platita de familia gazda. In multe cazuri Au Pair-ul insoteste familia inclusiv in excursii,ceea ce le ofera sansa sa vada multe alte tari/ locuri pe durata concediului familiei gazda.

Plecare: De regula 1-2 saptamani de la data aducerii la dosar a tuturor documentelor relevante pentru plasare*

* in functie de profilul candidatului

Job Categories: AuPair/BabySitter/Menaj/ServiciiCuratenie. Job Types: Full-Time.

152 total views, 1 astazi

Apply for this Job